Курс валют на сьогодні 18 січня: долар подорожчав, євро подорожчав
Категорія
Економіка
Дата публікації

Курс валют на сьогодні 18 січня: долар подорожчав, євро подорожчав

Курс валют на сьогодні 18 січня: долар подорожчав, євро подорожчав
Джерело:  online.ua

На вівторок, 18 січня, Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні щодо американського долара і євро та інших основних іноземних валют. Долар подорожчав, євро подорожчав.

За даними на офіційному сайті НБУ, на сьогодні 18 січня ціна долара США складе 28 гривень 12 копійок. Таким чином ціна американського долара стала на 17 копійок більше попереднього банківського дня.

Ціна євро на сьогодні дещо підвищилась і на зараз курс євро становить 32 гривні 6 копійок, що в свою чергу на 7 копійок більше ніж в понеділок, 17 січня.

В понеділок, 17 січня, урс долара США на міжбанківському валютному ринку України не змінилася. Безготівкова американська валюта торгувалася на міжбанку на рівні 28.31/28.275 грн(купівля/продаж). Курс євро встановився на відмітках 32.28/32.24 грн.

Мудра людина тримає гроші в голові, але не в серці.— Джонатан Свіфт

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?