Лавров нарешті відреагував на чутки про хворобу Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров нарешті відреагував на чутки про хворобу Путіна

Лавров нарешті відреагував на чутки про хворобу Путіна
Джерело:  online.ua

Скандальний російський дипломат та глава МЗС РФ Сергій Лавров сумнівається, що "притомні люди" можуть бачити у президента РФ Володимира Путіна ознаки хоч якоїсь із хвороб.

Джерело: росЗМІ

Лавров не підтвердив чутки про хворобу Путіна

Президент Путін щодня з'являється на публіці. Ви можете спостерігати його на екранах, читати та слухати його виступи. Не думаю, що притомні (вменяемые – рос.) люди можуть побачити в цій людині ознаки якоїсь недуги або нездужання. Залишаю це на совісті тих, хто розпускає подібні чутки всупереч повсякденним можливостям переконатися, хто і як виглядає, - заявив очільник МЗС РФ.

Як уже згадувалося раніше, що журналісти-розслідувачі розповіли, що російського диктатора Володимира Путіна в поїздках супроводжують десятеро лікарів, зокрема онколог Євген Селіванов, який займався проблемами щитовидної залози.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Окрім того, нещодавно британський таблоід "The Sun" повідомляв, що 69-річного Путіна готують до операції. Ба більше, видання дізналося, що на час оперативного втручання та реабілітації Путін передасть владу секретарю Ради безпеки Росії Миколі Патрушеву.

За словами очільника військової розвідки України Кирила Буданова, очільника Кремля серйозно хворий на рак, а в Росії може відбутися переворот.

Окрім того, Буданов заявляв, що президент РФ може прожити ще кілька років попри важкі хвороби, серед яких онкологічна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?