Лавров погрожує Заходу початком "неприйнятної ескалації"
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров погрожує Заходу початком "неприйнятної ескалації"

Лавров погрожує Заходу початком "неприйнятної ескалації"
Джерело:  online.ua

26 травня очільник Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров публічно почав погрожувати, що постачання західними країнами Україні важкого озброєння, яке буде здатне завдавати ударів по території РФ, буде розглядатися Кремлем як крок до "неприйнятної ескалації".

Джерело: росЗМІ

Лавров лякає Захід ескалацією через допомогу Україні

Захід закликав завдати Росії поразки на полі бою, а для цього треба війну продовжувати, накачувати озброєннями українських націоналістів, український режим, зокрема озброєннями, які можуть діставати до Російської Федерації. Саме таких озброєнь публічно вимагає Зеленський, - заявив скандальний російський дипломат.

Сергій Лавров також почав стверджувати, що Кремль, мовляв, уже попереджав міжнародну спільноту про ймовірну наслідки таких рішень.

Сергій Лавров (фото — Flickr.com)

Ми застерегли Захід найсерйознішим чином, що вони вже, по суті, ведуть проксі-війну з Російською Федерацією руками, тілами, мізками українських неонацистів, але це буде серйозним кроком до неприйнятної ескалації. Сподіваюся, що здорові уми на Заході, там таких ще трохи лишилося, розуміють це, - цинічно заявив глава МЗС РФ.

Нагадаємо, нещодавно іноземні журналісти дізналися, що офіційний Вашингтон не поспішає надавати Україні далекобійні американські РСЗВ, оскільки боїться, що Володимир Путін розцінить це як надмірну ескалацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?