Легендарна американська фотографка Енні Лейбовіц приїхала до Києва
Категорія
Культура
Дата публікації

Легендарна американська фотографка Енні Лейбовіц приїхала до Києва

Легендарна американська фотографка Енні Лейбовіц приїхала до Києва
Джерело:  online.ua

У Києві помітили легендарну американську фотографку Енні Лейбовіц. Вона повечеряла у київському кафе, де її впізнала та встигла сфотографувати журналістка.

Джерело: "НВ"

Американська фотографка Енні Лейбовіц завітала до України

Зірку світового масштабу помітили ввечері, 7 липня, за столиком у київському кафе Zigzag. Про те, що легендарна американська фотографка стала черговою гостею української столиці повідомила на своїй сторінці у Facebook шеф-редакторка "НВ" Юлія МакГаффі.

Енні Лейбовіц у Києві (фото - facebook.com)

Що важливо знати про Енні Лейбовіц

Американка Енні Лейбовіц — всесвітньо відома фотографка, в об'єктиві якої найчастіше з'являються голлівудські зірки, впливові політики та видатні особи із різних сфер.

Ні для кого не секрет, що саме вона була авторкою знімку, на якому оголений Джон Леннон цілує одягнену Йоко Оно, що лежить поряд із ним.

Героями її портретів для обкладинок Rolling Stone, Vanity Fair, Vogue, The New York Times та інших ставали королева Єлизавета, Мік Джаггер, Майкл Джексон, Мерил Стріп, Леонардо ді Каппріо, Майлі Сайрус, Джо Байден, Джилл Байден, Камалла Харріс та багато інші, - йдеться в повідомленні.

Не можна також не згадати про те, що Бібліотека Конгресу оголосила Енні Лейбовіц Живою Легендою. Ба більше, саме Лейбовіц була першою жінкою, яка провела художню виставку в Національній портретній галереї Вашингтона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?