Ломаченко вперше оцінив свою поразку в бою проти Лопеса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко вперше оцінив свою поразку в бою проти Лопеса

Ломаченко вперше оцінив свою поразку в бою проти Лопеса
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко перервав свою мовчазну паузу, яка тривала від самого бою проти американця Теофімо Лопеса. Тоді українець програв, однак опонент отримав статус абсолютного чемпіона світу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю LOMUS official.

За словами колишнього чемпіона, він не вважає противника переможцем. Напередодні він кілька разів передивився запис і все ж таки не погодився із суддями. Вони виставили такий вердикт - 112: 116, 109: 119, 111: 117 за підсумками всіх 12 раундів.

"Після бою я сказав, що не готовий давати одразу коментар щодо поєдинку, що мені потрібно вдома подивитися його спокійно, а після цього я можу дати коментар. Але мені здається, що я не програв. Тоді я так сказав. І сьогодні я це говорю — я не програв цей поєдинок. Я разів п'ять переглянув бій", - пояснив Ломаченко.

Нагадаємо, за підсумками поразки він втратив кілька чемпіонських поясів: WBA, WBO, WBC, The Ring. Українець стверджує, що готовий до реваншу та жалкує, що в контракті не було згадано.

Сам Лопес із зухвалістю відповідає, що вже побив Ломаченка та не збирається битися з ним більше. Це контрастує з гострими заявами перед боєм проти українського чемпіона. Тоді він говорив про легкість, з якою переможе. Американець обіцяв, що нокаутує суперника в 3-му раунді.

Цікаво, що Теофімо оголошував, що планує повторити рекорд Майка Тайсона та стати наймолодшим абсолютним чемпіоном у свої 23. Утім, "залізний Майк" отримав таке звання у 21.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій між британським чемпіоном Ентоні Джошуа та українським боксером Олександром Усиком може взагалі не відбутися. Менеджмент британця припускає, що той передбачає відмову від поясу World Boxing Association, на яку претендує потенційний опонент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?