Льовочкін знову програв Рабіновичу в суді, - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Льовочкін знову програв Рабіновичу в суді, - ЗМІ

Льовочкін знову програв Рабіновичу в суді, - ЗМІ
Джерело:  bigmir)net

У Ніцці відбулося засідання апеляційного суду Франції за позовом народного депутата України, члена фракції «Опозиційний блок» Сергія Льовочкіна до народного депутата України Вадиму Рабиновичу, в якому перший заперечував можливість другого заарештовувати вілли від імені держави Україна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bigmir.net.

Відзначимо, раніше Льовочкін заперечив існування у нього вілли в Сен-Жан-Кап-Ферра.

У розпорядженні ЗМІ опинилася коротка виписка з рішення суду, видана адвокатам по закінченні процесу:


ЗМІ повідомляють, що Льовочкін заперечив відразу кілька речей: перше - що Рабінович не має права діяти від імені держави, друге - що у Рабіновича немає повноважень від парламенту на ці дії і третє, що для того, щоб забрати віллу, потрібно вносити заставу, а Рабінович такого не зробить.

Французька юстиція виявилася нестерпною до корупції. З документів випливає, що незважаючи на дорогих адвокатів, Льовочкін програв апеляційний процес, і його вілла і раніше знаходиться під арештом. Наступним кроком, за даними джерел ЗМІ, стане виселення українського олігарха з вілли на Лазурному березі.

ЗМІ задаються питанням, чому ніхто з представників українських антикорупційних або правоохоронних органів не підключився до розслідування такого резонансної справи, і висловлюють надію, що конфіскацію вілли Льовочкіна не вдасться замовчати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?