Лукашенко оголосив "мобілізацію" для збору врожаю
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко оголосив "мобілізацію" для збору врожаю

Лукашенко оголосив "мобілізацію" для збору врожаю
Джерело:  online.ua

3 жовтня білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав стверджувати, що країні необхідно "мобілізувати всіх" і направити якомога більше людей на збирання врожаю.

Джерело: пропагандистське білоруське видання "Белта"

Лукашенко закликав білорусів "мобілізуватися" для збору врожаю

Для сільського господарства, підприємств відкрився неосяжний ринок. Ми все можемо продати в Росії, Китаї. Ба більше, ці країни готові купити і вдвічі більше білоруської продукції... Тобто відкрився ринок і ціни пристойні. Тому розмови про те, що десь санкції, якась мобілізація, війна, ще чогось, - не приймаються. Мобілізуйте всіх! ... Якщо людина піде 5-6 годин попрацює - і батькам у радість, і дитині хороша фізична підготовка, - заявив нелегітимний президент Білорусі.

Поплічник російського диктатора Володимира Путіна вимагає "мобілізувати" для збору врожаю студентів, робітників, державних службовців.

Тому що гроші пристойні можемо заробити. Не зараз, так по весні, - додав Олександр Лукашенко.

Що відомо про мобілізацію в Росії

21 вересня очільник Кремля Володимир Путін оголосив про "часткову" мобілізацію.

Згодом стало відомо, що в указі про мобілізацію є таємний пункт, який дає змогу Міноборони країни призвати на війну більше мільйона людей, переважно з сіл.

Що цікаво, диктатор уже визнає, що з мобілізацією у Росіїєсерйозні проблеми. Тисячі людей виходять на протести по всій країні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?