Лукашенко вирішив створити нове командування біля України — лякає війною
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко вирішив створити нове командування біля України — лякає війною

Лукашенко вирішив створити нове командування біля України — лякає війною
Джерело:  online.ua

26 травня білоруський диктатор Олександр Лукашенко офіційно повідомив, що у збройних силах Білорусі створюють нове оперативне командування – південне, біля України. Окрім того, він почав лякати білорусів ймовірною війною на території країни.

Джерело: підконтрольне режиму Лукашенка інформаційне агенство "Белта"

Лукашенко створює нове командування біля України

Нелегітимний президент республіки вкотре почав брехати про те, на Білорусь нібито чинитиметься "військовий тиск" через Польщу, Литву, Латвію та дислоковані там війська НАТО.

Мовля, у зв'язку з цим його команда ухвалила рішення для контролю півдня країни (де РБ межує з Україною) створити окреме командування, яке функціонуватиме "в умовах воєнного часу".

Нам планування треба відпрацьовувати за цих умов, якщо не дай Боже війна, як діяти ми будемо..., - заявив білоруський диктатор.

Фото - скриншот

Що цікаво, згідно з даними радника керівника ОПУ Олексія Арестовича, Лукашенко без відома російського диктатора Володимира Путіна таємно проводить перемовини із західними країнами.

Білорусь намагалися втягнути у війну дуже активно. Лукашенко петляє як може, і, за нашими даними, активно веде сепаратні переговори із Заходом. Нам і білоруська опозиція про це каже, і західна розвідка. Вони говорять без подробиць, але загальний характер: "Я не винен, він сам до мене прийшов", - розповідає Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?