Це було щось неймовірне. Лукашенко знайшов "винних" у вибуху в Мачулищах
Категорія
Світ
Дата публікації

Це було щось неймовірне. Лукашенко знайшов "винних" у вибуху в Мачулищах

Це було щось неймовірне. Лукашенко знайшов "винних" у вибуху в Мачулищах
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко нахабно бреше, що на території РБ затримали "терориста українських спецслужб" і його поплічників, які "причетні до спроби диверсії щодо літака А-50 на аеродромі Мачулищі". Варто зазначити, що нещодавно нелегітимний президент заперечував, що в Мачулищах щось трапилося.

Джерело: білоруські ЗМІ

Лукашенко звинувачує СБУ та ЦРУ в атаці на Мачулищі

Служба безпеки України, керівництво ЦРУ чи то збоку, чи то за спиною розробляють операцію проти Республіки Білорусь. Був підготовлений терорист. Він росіянин, з російським паспортом, має український паспорт. Народився в Кривому Розі, жив у Криму. Родичі в Австрії деякі, деякі залишилися в Києві. Він був завербований спецслужбою України у 2014, начебто, році. Айтішник або добре знається на IT-технологіях. Готувався для здійснення терористичних актів, - цинічно бреше білоруський диктатор.

Нелегітимний президент РБ також почав запевняти білорусів, що "готували диверсанта" представники СБУ і використовували при цьому "найвищі технології".

Те, що ми побачили, реалізуючи операцію в Білорусі, - це, дійсно, було щось неймовірне. Були використані найвищі технології. Він був навчений усьому цьому не за один місяць. Після підготовки його було маршрутизовано (так кажуть у КДБ) на нашу територію, - вкотре збрехав Лукашенко.

Фото - скриншот

Що важливо знати про вибухи в Мачулищах

Вранці 26 лютого на військовому аеродромі "Мачулищі" в Білорусі прогриміли гучні вибухи.

Згодом стало відомо, що серйозних пошкоджень зазнав російський військовий літак А-50.

За словами представника ініціативи Bypol Олександра Азарова, диверсію успішно спланували та втілили вжиття білоруські партизани.

Він також додав, що вони уже залишили територію РБ та наразі знаходяться у безпеці.

Представник українського ГУР Андрій Юсов повідомив, що РФ наразі не може виробляти радіолокаційні літаки А-50, один із яких ймовірно пошкодили в білоруському аеропорту в Мачулищах.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?