Маляр розкритикувала "військових експертів" та їхні заяви про ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Маляр розкритикувала "військових експертів" та їхні заяви про ЗСУ

Маляр розкритикувала "військових експертів" та їхні заяви про ЗСУ
Джерело:  online.ua

Представниця Міністерства оборони України Ганна Маляр вкотре закликала так званих "військових експертів" до виваженості в подачі інформації щодо ситуації на фронті та дій наших Збройних сил.

Джерело: Фейсбук-сторінка Ганни Маляр

Маляр звернулася із закликом до "військових експертів"

Коментарі "військових експертів" про дії ЗСУ в момент активної фази війни вже час заносити у список 11-м гріхом. Поважний журналіст і не менш поважний колишній високопоставлений військовий ведуть в ефірі розмову про те, як треба інформаційно обдурювати ворога. І при цьому наводять конкретні приклади реальних заяв. Приміром, якщо подана інформація, що планується удар ЗСУ по такому-то об‘єкту - і називають реальний об‘єкт, то на їх експертну думку удару варто очікувати десь на іншому об‘єкті. І ця інформація на їх думку спрямована на те, щоб ворог зосередив сили на хибному об’єкті, - зазначає Ганна Маляр.

Представниця Міноборони звертає увагу на те, що співрозмовники намагаються продемонструвати українцям, як вони чудово обізнані у тому, що інформація про контрнаступ ЗСУ на певному напрямку (і називають напрямок) - на їхню думку, є інформаційною стратегією. І намагаються обговорити наскільки така стратегія виправдана.

Це приклад прямої шкоди роботі Збройних сил України, - наголошує Ганна Маляр.

За словами чиновниці,це підриває довіру до заяв військово-політичного керівництва країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?