Маск втратив статус найбагатшої людини світу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Маск втратив статус найбагатшої людини світу

Маск втратив статус найбагатшої людини світу
Джерело:  online.ua

Ілон Маск, який відзначився заснуванням компаній SpaceX і Tesla, перестав бути найбагатшою людиною за версією агентства Forbes. Напередодні він поступився засновнику Amazon Джеффу Безосу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на експертне видання.

За оприлюдненими подробицями, Маск все ще обіймає значне друге місце.

Буквально за один день статки американо-канадського бізнесмена зменшилися на 13,5 мільярда доларів, загальний показник наразі становить близько 176,2 мільярда. Безос володіє 182,1 мільярда доларів.

Третю сходинку посідає президент компанії Louis Vuitton Moet Hennessy Бернар Арно. Завдяки статкам у 154,6 мільярда доларів США він став найбагатшою людиною Європи.

Четверте місце обіймає Білл Гейтс, співзасновник корпорації Microsoft, який володіє капіталом у 121,4 мільярда доларів, а на п'ятому засновник Facebook Марк Цукерберг, статки якого наразі оцінили у 94 мільярди доларів.

Нагадаємо, стрибок Маска на найвищий рівень рейтингу пов'язаний з надзвичайно стрімким зростанням акцій автомобільної компанії Tesla упродовж кількох останніх тижнів. Безос безапеляційно тримав лідерство у рейтингах з 2017 року.

Згідно з оцінкою Bloomberg, певний час Маск обходив опонента на цілих 23 мільярди, маючи статок близько 209 мільярдів. Статок Безоса тим часом не досягав навіть 200-мільйонної позначки.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський підприємець і інженер Ілон Маск, який кілька днів тому став найбагатшою людиною на планеті, заявив про готовність розпродати все своє майно. На цей крок мільярдер зважився заради колонізації Марса. За словами Маска, він хоче, щоб людство стало космічною цивілізацією та інопланетним видом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?