Матч Швейцарія — Україна офіційно зірвано: стали відомі причини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Швейцарія — Україна офіційно зірвано: стали відомі причини

Матч Швейцарія — Україна офіційно зірвано: стали відомі причини
Джерело:  online.ua

Коронавірус завдав нового удару по українському футболу прямо в день матчу Ліги націй. Українська збірна мала б вийти на поле проти національної команди Швейцарії, однак гру в останній момент скасували. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне оголошення Української асоціації футболу та Федерації футболу Швейцарії.

За оприлюдненими даними, головний лікар Люцерна, де повинен був проходити матч, відправили на карантин всю українську команду. Це пов'язано з отриманням нових позитивних тестів на коронавірус COVID-19.

Напередодні відповідні аналізи отримали Руслан Малиновський, Жуніор Мораес, Сергій Кривцов. Водночас інфекцію виявили також у тренера з фізичної підготовки Івана Баштового.

УАФ процитувала пізніше офіційне звернення УЄФА з приводу матчу, який неможливо організувати.
Асоціація наголосила, "у зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна не може відбутися".

Подальшу долю щодо матчу ухвалюватимуть вже на рівні УЄФА.

"Зауважимо, що й УЄФА, і Швейцарська асоціація футболу готові до проведення поєдинку, однак заборона місцевої влади перекреслює всі сподівання футбольних організацій провести гру", - додали в УАФ.

Нагадаємо, коронавірус вже не уперше чинить серйозні проблеми команді під тренерством Андрія Шевченко. Раніше збірна була вимушена виходити на поле фактично у стані "некомплекту", із залученням гравців молодшого рівня чи зовсім інших клубів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 16 листопада, в мережі почала "гуляти" новина про відставку Мірча Луческу з посади головного тренера київського "Динамо", яка станеться незабаром. Пізніше сам румунський спорт-фахівець відповів на подібні чутки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?