McDonald's поступово відновить роботу у Києві та у західних областях
Категорія
Економіка
Дата публікації

McDonald's поступово відновить роботу у Києві та у західних областях

McDonald's поступово відновить роботу у Києві та у західних областях
Джерело:  online.ua

McDonald's вирішив поетапно відновити роботу деяких ресторанів у Києві та на заході України. Наступні місяці компанія працюватиме над відновленням ланцюгів постачання продуктів та підготовкою ресторанів.

Джерело: заява компанії

McDonald's відновить роботу в Україні

У компанії зазначили, що прийняли рішення після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також після прохання співробітників повернутися до роботи.

Ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу.

Протягом кількох наступних місяців компанія з партнерами буде займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки працівників і клієнтів.

фото - скриншот

Рішення McDonald's привітав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Він вважає, що повернення міжнародного бізнесу є частиною відновлення української економіки.

Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни, - написав міністр.

Компанія призупинила роботу всіх закладів 24 лютого. Компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10,000 співробітників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?