"Мечтай": відбулася довгоочікувана прем'єра нового кліпу від GOVOR
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Мечтай": відбулася довгоочікувана прем'єра нового кліпу від GOVOR

"Мечтай": відбулася довгоочікувана прем'єра нового кліпу від GOVOR
Джерело:  online.ua

GOVOR, він же молодий і талановитий співак Дмитро Говоренко, продовжує підкорювати українців своєю творчістю. Днями він презентував довгоочікуваний кліп на пісню "Мечтай", який не залишив байдужими шанувальників виконавця, передає ONLINE.UA.

Кліп на свою нову пісню GOVOR зняв на островах Кріт і Санторіні. Відео вийшло дуже позитивним - в ньому яскраво передаються настрій і посил нової роботи Говоренка.

"Діма, супер!!! Ти мене дивуєш все більше і більше!!! Талант)", "Відразу помітний ріст, думаю через пів року ти вже будеш відомий на рівні СНД", "Музика бомба!!!", "Красиво:)"," Дуже позитивний трек, більше б таких!!", - коментують в мережі новий кліп Дмитра Говоренка.

Нагадаємо, GOVOR - свіже ім'я в українському шоу-бізнесі. Молодий виконавець Дмитро Говоренко підкорює вітчизняні та зарубіжні цифрові майданчики своїми хітовими треками в стилі RnB, Hip-Hop, Latino. Дебют GOVOR відбувся в кінці 2018 року - тоді він презентував пристрасний і запальний трек "Сеньорита". За кілька місяців кліп на цю пісню зібрав кілька мільйонів переглядів в мережі.

Другий кліп GOVOR на пісню "Не слушай ум" викликав не менший резонанс. Після його прем'єри про Дмитра Говоренка заговорили як про нову зірку українського шоу-бізнесу. Але виконавець не зупиняється на досягнутому і впевнено підкорює музичний оліпм. До кінця 2019 року він обіцяє випустити свій перший альбом, якого з нетерпінням чекають фанати музиканта.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська реперка Alyona Alyona презентувала новий відеокліп на трек "Буллинг". Текст нової пісні має загострену соціальну тематику. У ньому йдеться про цькування дітей в школах з боку інших дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?