Медведєв порівняв Україну з Третім Рейхом й пригрозив "будівництвом" відкритої Євразії
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв порівняв Україну з Третім Рейхом й пригрозив "будівництвом" відкритої Євразії

Медведєв порівняв Україну з Третім Рейхом й пригрозив "будівництвом" відкритої Євразії
Джерело:  online.ua

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв продовжує називати звірства росіян у Бучі та Маріуполі фейками. Він також почав стверджувати, що головна ціль Росії – змінити свідомість українських громадян та створити "відкриту Євразію від Лісабона до Владивостока".

Джерело: росЗМІ

Медведєв заявив, що мета Путіна - змінити свідомість українців

Цьогорічний український радикал теж виріс за учнівською лавкою. У гарних вишиванках і з думками про ненависть до всього російського. Замість пишатися спільними досягненнями предків, з 1991 року "на коліні" писалася псевдоісторія української державності, - заявив Медведєв.

Він також почав стверджувати, що частина українських громадян останні 30 років молилася на Третій рейх". Окрім того, він навіть поскаржився, що "Україна перетворилася на Третій рейх" і нібито "Україну спіткає його ж доля".

Дмитро Медведєв та Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Президент Росії Володимир Путін твердо поставив мету демілітаризації та денацифікації України. Ці складні завдання не виконуються одномоментно. І вони вирішуватимуться не лише на полях битв. Змінити криваву та повну брехливих міфів свідомість частини нинішніх українців – найважливіша мета. Ціль в ім'я спокою майбутніх поколінь самих українців та можливості нарешті збудувати відкриту Євразію – від Лісабона до Владивостока, – цинічно заявив Медведєв.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?