Меган Фокс розповіла про свої проблеми з психічним здоров'ям
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Фокс розповіла про свої проблеми з психічним здоров'ям

Меган Фокс розповіла про свої проблеми з психічним здоров'ям
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Меган Фокс і її бойфренд, репер Machine Gun Kelly (справжнє ім'я - Колсон Бейкер), зізналися, що мають проблеми з психічним здоров'ям. Парочка дала спільне інтерв'ю британському виданні GQ, в якому артисти відверто розповіли про свої почуття і труднощі.

Джерело: GQ.

Зірка “Трансформерів”, яка вважається одним із секс-символів сучасності, зізналася, що страждає дисморфією тіла, яка також відома як дисморфофобія (психічний розлад, що характеризується хронічним невдоволенням собою - ред.). За її словами, незважаючи на те, що про неї думають люди, зовнішність може бути оманлива.

«Ми можемо дивитися на когось і думати: "Ця людина така гарна. Її життя повинне бути таким простим". Але, швидше за все, вона не думає про себе так само... У мене дисморфія тіла. Я глибоко не впевнена в собі», - розповіла 35-річна Фокс.

Бойфренд Фокс має ПТСР

Коханий кінозірки, в свою чергу, заявив, що страждає посттравматичним стресовим розладом через важке дитинство і проблеми з наркотиками.

У тому ж інтерв'ю для GQ пара розповіла про своє перше побачення і спільне вживання наркотиків. Фокс також зізналася, що їхні стосунки вкрай ексцентричні і сповнені ейфорійних злетів і падінь.

«Наші душі вирішили зустрітися з нашими темними сторонами, з тим, що ми не хотіли про себе знати і відштовхували», - підкреслила акторка.

"Я в основному намагаюся жити, не вмираючи швидко кожен день", - сказав репер MGK.

Також він додав, що кохана надихає його працювати над власними проблемами і бути відкритим щодо них зі своїми шанувальниками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?