Меган Фокс виходить заміж за репера MGK — фото та відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Фокс виходить заміж за репера MGK — фото та відео

Меган Фокс виходить заміж за репера MGK — фото та відео
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та модель Меган Фокс погодилася вийти заміж за репера Machine Gun Kelly (Колсона Бейкера). Музикант освідчився своїй обраниці 11 січня та подарував коханій каблучку з двома каменями, які символізують поєднання їхніх душ.

Джерело: Page Six

Меган Фокс готується до весілля з репером MGK

Machine Gun Kelly вирішив освідчитися Меган Фокс доволі незвично - репер не захотів купувати каблучку в іменитих ювелірних бутіках, а вирішив розробити її самостійно з британським дизайнером Стівеном Вебстером. За попередніми даними, вартість перстня оцінюють у 50-75 тисяч доларів – до двох мільйонів гривень.

У процесі створення каблучки для майбутньої дружини музикант не забув про тренд останніх двох років. Бейкер додав два камені до 2,5 каратів кожен – смарагд і діамант, які відповідають їхнім знакам зодіаку. Вони мають огранювання "груша" й закріплені на магнітних шипах.

Каблучка Меган Фокс від Колсона Бейкера (фото - instagram.com)

За словами самого Machine Gun Kelly, цей перстень символізує "дві половинки однієї душі, утворюючи темне серце", яке є їхньою любов'ю.

Він хотів щось оригінальне та значуще як для Меган, так і для нього самого. Він дав мені багато матеріалу в майже ліричній формі. Я використав це, щоб створити дві каблучки, які стають однією. Можливо, це найромантичніша історія, з якою мені доводилося працювати, – розповів Стівен Вебстер журналістам Vogue.

Варто звернути увагу на те, що це не єдиний оригінальний аксесуар у колекції зіркової пари. Відомо, що артист також носив амулет з краплею крові Меган Фокс. Перед тривалим розставанням вона нібито поділилася з ним не хустинкою, як прийнято, а своєю ДНК.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?