Мережу розсмішив трейлер комедії "Мої думки тихі 2"
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу розсмішив трейлер комедії "Мої думки тихі 2"

Мережу розсмішив трейлер комедії "Мої думки тихі 2"
Джерело:  online.ua

Автори відомої української комедії "Мої думки тихі" вирішили показати, як склалося життя Вадима і його мами після подій першої частини стрічки.  Режисер фільму Антоніо Лукіч зняв довгоочікуване продовження історії й уже представив публіці перший курйозний трейлер фільму "Мої думки тихі 2".

Джерело: Фейсбук "Мої думки тихі"

Сюжет фільму "Мої думки тихі 2"

В другій частині комедії Вадим уже 2 роки живе у Києві та працює на знімальних майданчиках фільмів. Тут уважні глядачі зможуть побачити камео режисера Антоніо Лукіча.

Цікава робота подарувала головному герою не тільки шанс налагодити своє життя, але й зустріти кохання.

"І от, коли пара вже живе разом і готується піти до вівтаря, до України повертається вона – мама Вадима, яку неперевершено зіграла Ірма Вітовська. Жінка приїжджає з Бельгії, щоб у Києві полікувати зуби. Однак цей приїзд перетворюється на справжнє випробування для наречених, адже вона не в захваті від обраниці сина та не готова йому дати змогу створити сім'ю", - розповідають автори комедії.

Переглядаючи трейлера можна було зрозуміти, що мама Вадима була зовсім не щасливою за кордоном. Вона мандрувала Бельгією у пошуках роботи: збирала полуницю під Антверпеном, мила посуд у Генку, прибирала в борделях у Брюгге. Незвична історія цієї унікальної жінки зможе здивувати і розсмішити глядачів.

"Ірма Вітовська повертається! Ще більше драми, ще більше жартів про зріст, шокуючої правди та відсилок до Девіда Лінча. У новому фільмі – "Мої думки тихі 2". Скоро (наскільки це можливо)", – сказано в офіційному анонсі.

Реакція глядачів на трейлер фільму

"Ірмо, ми любимо тебе!; Нехай це буде тільки не першоквітневий жарт , я дуже прошу, це ж шедевр!!!; Поки на екрані є Ірма Вітовська, я буду дивитися що завгодно. Ірма Вітовська це знак якості. Навіть пранки і реклама з нею прирівнюються до шедеврів. Ну, і за замовчуванням, Антоніо Лукіч - геній; Молодці! Перший раз сміявся вголос з трейлеру", - коментують відео в мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?