Мета — знищити Україну: розвідка озвучила плани Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Мета — знищити Україну: розвідка озвучила плани Путіна

Мета — знищити Україну: розвідка озвучила плани Путіна
Джерело:  online.ua

За словами представник пресслужби ГУР Міноборони Андрія Юсова, стратегічна мета російського диктатора Володимира Путіна в Україні не змінилась – це знищення української державності. Ворог хоче силоміць змінити ідентичність та свідомість українського народу.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

ГУР Міноборони дізналося про нові плани Путіна в Україні

Як вдалося дізнатися українським розвідникам, попри всі заяви глави МЗС РФ Сергія Лаврова про "зміну цілей" спецоперації, мета Кремля взагалі не змінилася.

Попри різні слова, якими жонглює Лавров і всі "балакаючі" голови Кремля, це завдання – знищити державність України та українську націю, як таку. В силовий спосіб росіяни хочуть змінити ідентичність та свідомість українців, – пояснив Юсов.

Він звернув увагу на те, що підтвердженням його слів є ті події, які відбуваються на території, до прикладу, окупованої Херсонщини. В регіон масово завозять російській підручники, а також окупанти привозять своїх вчителів та викладачів.

За словами розвідників, бойові дії не стихають на всій лінії зіткнення. Найгарячішою точкою залишається район Бахмута. Стратегія ворога по Донбасу – незмінна, попри всі невдачі, війська пробуватимуть встановити контроль над регіоном.

На Півдні армія РФ усіма способами намагається зупинити український контрнаступ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?