Ми можемо проср*ти Росію. Пригожин вигадав абсурдний план порятунку РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми можемо проср*ти Росію. Пригожин вигадав абсурдний план порятунку РФ

Ми можемо проср*ти Росію. Пригожин вигадав абсурдний план порятунку РФ
Джерело:  online.ua

Власник Групи "Вагнера" Євген Пригожин закликає команду російського диктатора Володимира Путіна готуватися до важкої війни, оголосити воєнний стан і оголосити нові хвилі мобілізації, а також "закрити всі кордони", як у Північній Кореї, щоб не "проср*ти" країну. 

Джерело: росЗМІ

Пригожин запропонував Путіну план порятунку РФ

Ми зараз у тому стані, коли ми просто Росію проср*ти можемо. Тому ми повинні ввести воєнний стан, ми повинні оголошувати нові хвилі мобілізації, ми повинні перевести всіх, кого можливо, на виробництво боєприпасів. Ми повинні перестати жирувати, перестати будувати нові дороги, нові об'єкти інфраструктури і працювати тільки на війну, - заявив Євген Пригожин.

Окрім того, ватажок "вагнерівців" порадив Кремлю взяти приклад з Північної Кореї.

У такому стані, як вважає "кухар Путіна", країна-агресорка повинна прожити певну кількість років, закрити всі кордони, забрати всіх своїх людей з-за кордону та почати важко працювати.

Пригожин знову накинувся із звинуваченнями на Шойгу

"Кухар Путіна" не втомлюється скаржитися на те, що у очільника Міноборони РФ Сергія Шойгу "зять ходить, булками трясе, а дочка відкриває форти кронштадтські" замість того, щоб витратити гроші на боєприпаси.

Він також поскаржився на те, що поки діти еліти показують своє розкішне і безтурботне життя, "у звичайних людей діти приходять у цинку, розірвані на шматки" через "спецоперацію".

Це роздвоєння може закінчитися, як у 1917 році, революцією, коли спочатку солдати встануть, а після цього їхні близькі встануть. І марно думати, що їх сотні, їх зараз десятки тисяч родичів убитих. Напевно, будуть сотні тисяч. Ми від цього нікуди не дінемося. І все закінчиться тим, що буде в одну мить Варфоломієва ніч. Жирівство дітей еліти закінчиться тим, що люди їх на вила піднімуть. Я рекомендую еліті РФ: зберіть, с*ка, своїх отроків, відправте їх на війну, і коли ви підете на похорон, коли ви їх почнете ховати, то люди скажуть: "Тепер усе справедливо, - заявив Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?