Ми обіср*лися. Пригожин назвав ЗСУ однією з найсильніших армій світу
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми обіср*лися. Пригожин назвав ЗСУ однією з найсильніших армій світу

Ми обіср*лися. Пригожин назвав ЗСУ однією з найсильніших армій світу
Джерело:  online.ua

На тлі останніх локальних успіхів українських воїнів біля Бахмута у власника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина сталася чергова публічна істерика, під час якої він поділився неочікуваними зізнаннями. "Кухар Путіна" раптово заявив, що в України тепер одна з найсильніших армій у світі, а росіяни у цій війні просто "обіср*лися".

Джерело: росЗМІ

Пригожин публічно визнав міць ЗСУ та слабкість армії РФ

Ми прийшли по-хамськи, пройшлися чоботями по всій території у пошуках нацистів. Поки шукали нацистів, наколбасили всіх, кого можемо, потім підійшли до Києва, потім – обісралися і відійшли. Далі – до Херсона. Обісралися, відійшли. Після цього чи до цього? Вже час плутається – Ізюм, Лиман. І якось у нас все не складається, - скаржиться Пригожин прокремлівському політтехнологу Костянтину Долгову.

Окрім того, власник "Вагнера" звертає увагу на те, що саме ця війна зробила Україну нацією, про яку наразі знають та говорять абсолютно всі.

Це як греки у часи процвітання Греції. Ми легітимізували Україну. Тепер - щодо демілітаризації… Якщо вони мали на початку спецоперації умовних 500 танків, - тепер в них 5 000 танків. Якщо у них воювати вміло 20 тисяч людей, нині вміє воювати 400 тисяч. Як ми її демілітаризували? Виходить, що навпаки – ми її хрін знає як мілітаризували, - не приховує свого обурення "кухар Путіна".

Пригожин бреше, що його Вагнер - найсильніша армія у світі

Не можна не звернути увагу на те, що ЄвгенПригожин дійсно зізнався, що вважає українську армією однією з найсильніших у світі. Що цікаво, він чомусь вірить в те, першою армією у світі є "Вагнер".

Ми воювали у багатьох місцях, багато з ким. Ми знаємо, як воюють американці, французи, трусливі війська ООН, африканські племена. Сьогодні ПВК "Вагнер" – краща армія у світі. Ми перемагали завжди і всіх. Але за нею… Я думаю, що українці сьогодні – одна з найсильніших армій. В них високий рівень організації, підготовки, озброєння, розвідки. Вони працюють на радянському та натовському однаково успішно. Вони абсолютно філософськи ставляться до втрат, яких вони зазнають. В них все йде на досягнення верховної цілі, як у нас під час Другої світової. Але більш технологічно і чітко, - неочікувано похвалив ЗСУ Пригожин.

Ба більше, власник "Вагнера" вкотре поскаржився на главу Міноборони РФ Сергія Шойгу й заявив, що збирається воювати далі.

Якщо сьогодні Мізінцев стає міністром оборони, а Суровікін - начальником Генштабу, то це була б нормальна структура. Моє політичне кредо: батьківщину люблю, Путіна слухаюся, Шойгу на мило, воювати будемо далі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?