Ми втратили Україну: екснардеп-зрадник Царьов визнав поразку Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми втратили Україну: екснардеп-зрадник Царьов визнав поразку Путіна

Ми втратили Україну: екснардеп-зрадник Царьов визнав поразку Путіна
Джерело:  online.ua

Колишній український депутат та екскандидат у президенти Олег Царьов, який підтримав війну Росії проти України, визнав провал плану очільника Кремля Володимира Путіна щодо захоплення нашої країни.

Джерело: The New York Times  з посиланням на коментар Царьова

Зрадник Царьов визнав, що РФ уже втратила Україну і програла у війні

Ми втрачаємо Україну. Ми вже втратили її, - відверто зізнався поплічник Кремля.

Нардеп-зрадник не приховував від журналістів, що "був там" і "брав участь" у вторгненні російської армії, однак йому ніколи не повідомляли остаточних деталей.

За його словами, армія РФ не усвідомлювала, що народ України наважиться на такий шалений опір. Окупанти, як він стверджує, були переконані, що "все буде легко".

Ба більше, Олег Царьов почав запевняти редакцію виданя, що він буде щасливим, якщо бойові дії просто припиняться на нинішніх лініях фронту, оскільки з початку повномасштабного вторгнення Росії не вдалося захопити та утримати жоден обласний центр.

Армія, генерали, солдати (окупантів - ред.) не були готові, - визнав зрадник України.

Команда видання The New York Times звертає увагу на те, що офіціний Вашингтон вважає Царьова маріонетковим лідером, якого Володимир Путін мав намір поставити в Україні.

Як відомо, нещодавно про це писали журналісти The Washington Post. Вони дізналися від інсайдерів у Києві, що Кремль перед початком війни готував як мінімум два маріонеткові "уряди", які збиралися поставити в українській столиці після усунення адміністрації Володимира Зеленського.

Один із них формувався навколо експрезидента Віктора Януковича, інший – навколо Царьова. Проте сам Царьов тоді стверджував, що він "ні з ким не мав домовленостей про новий уряд", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?