Ми їх знищимо: Залужний відреагував на мобілізацію в РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми їх знищимо: Залужний відреагував на мобілізацію в РФ

Ми їх знищимо: Залужний відреагував на мобілізацію в РФ
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявив, що оголошення мобілізації в Росії не вплине на готовність українців боротися за свою свободу.

Джерело: Валерій Залужний

Залужний відреагував на мобілізацію в РФ

Збройні Сили України 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію рф проти нашої держави. Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням.

Залужний підкреслив, що сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні домівки, своїх дітей і майбутнє України.

Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією. Тримаймо стрій! Перемога буде за нами!

Нагадаємо, що 19 вересня терористичні угрупування «ЛНР» та «ДНР» почали вимагати провести псевдореферендуми про визнання їх суб'єктами РФ.

20 вересня псевдореферендум вирішили провести російські окупаційні адміністрації в Херсонській та Запорізькій області.

Це планується зробити 23-27 вересня.

21 вересня Путін виступив з промовою про часткову мобілізацію. Він пригрозив застосувати ядерну зброю. Шойгу заявив, що планується мобілізувати 300 тис резервістів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?