Мікрохвильовка, сукні й газонокосарка: що губили українці в метро у 2020 році
Категорія
Україна
Дата публікації

Мікрохвильовка, сукні й газонокосарка: що губили українці в метро у 2020 році

Мікрохвильовка, сукні й газонокосарка: що губили українці в метро у 2020 році
Джерело:  online.ua

2020 рік був настільки непростим та бентежним для більшості українців, що чимало наших співвітчизників доволі часто відволікалися на переживання та нав'язливі думки навіть у тих місцях, де потрібно бути конче уважними та сконцентрованими, аби нічого не загубити та не забути. Це підтверджує хоча б те, що нещодавно представники Бюро знахідок київської підземки заявили, що до них у поточному році потрапило понад 180 різних речей. Як пояснюють в метрополітені, на кількість згуб впливає пора року та погода. В осінньо-зимовий період найчастіше пасажири забувають шарфи, рукавички, шапки, парасольки, окуляри, рюкзаки та сумочки, однак овертається за втраченим третина власників, передає ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу метро української столиці.

Що знаходили представники Бюро знахідок:

З цінного:
- електронний фітнес браслет;
- електронна книжка;
- телефон;
- ноутбук

З побутового :
- газонокосарка;
- мікрохвильова піч;
- прасувальна дошка;
- надувний матрац

Топ – 5 згуб за 2020 рік:
- самокат
- сукня
- телефони
- валізи
- дитячі рюкзаки.

Варто також нагадати, що Бюро знахідок Київського метрополітену працює на станції "Нивки" щодня з 08:00 до 17:00, у п`ятницю з 08:00 до 15:45, субота-неділя – вихідний. Обідня перерва з 12:00 до 12:45. Телефон для довідок – (044) 238-43-13. Що важливо розуміти Бюро приймає лише речі, за їх зберігання передбачена оплата. Окрім того, наголошується, що документи знайдені на станціях передаються працівникам правоохоронних органів. Тому при їх пошуку необхідно звертатися до поліції.

"Закликаємо пасажирів бути уважними та не забувати свої речі! Водночас при виявленні пакетів чи сумок на станціях або у вагонах просимо одразу повідомляти працівників станції або правоохоронців. З метою безпеки не варто досліджувати вміст знахідок самостійно", — нагадує адміністрація київського метрополітену киянам та гостям столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний санітарний лікар Віктор Ляшко звернув увагу, що в Україні не скасували новорічні ярмарки та святкування біля ялинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?