Міллі оцінив готовність ЗСУ до контрнаступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Міллі оцінив готовність ЗСУ до контрнаступу

Міллі оцінив готовність ЗСУ до контрнаступу
Джерело:  online.ua

Глава Об'єднаного комітету начальників штабів армії США, генерал Марк Міллі зазначив, що готовність українських військових до контрнаступальної операції знаходиться на дуже високому рівні, однак наразі зарано робити якісь прогнози.

Джерело:  CNN

Що відомо про готовність ЗСУ розпочати контрнаступ 

Міллі, між тим, відмовився прогнозувати, наскільки успішним може бути контрнаступ українських військових.

Вони перебувають у стані війни, яка є екзистенційною загрозою для виживання України і має велике значення для решти світу - для Європи, дійсно для Сполучених Штатів, але також і для всього світу, - зазначив керівник генштабу армії США.

Що кажуть в Україні 

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, наразі не можливо спрогнозувати, коли може завершитись розв'язана Кремлем злочинна війна проти України.

Однак Україна, як підкреслив представник ОП, абсолютно справедливо прагнутиме до якомога скорішої перемоги у ній і звільненні власних територій з під російської окупації.

Щодо того, як це буде фіналізовано. По часу ми не можемо сказати точно, коли - це може бути дуже швидко, а може бути повільно. Але те, що ми будемо фіналізувати цю війну абсолютно справедливо і те, що Україна буде достатньо з великою цікавістю, це я так з іронією зараз кажу, спостерігати за масштабуванням війни на території Росії, - це вже є апріорі абсолютна істина, - підкреслив Подоляк.

Представник ОП запевнив, що Росія відчує увесь той біль, який вонесла принесла в Україну.

І вони будуть сповна платити за цю війну. Не тільки репараціями, не тільки певними суттєвими втратами, але вони відчують все, що відчували наші діти, коли вони обстрілювали ракетами нашу територію, - підкреслив представник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?