Мільярдер Бренсон закликає світ допомогти Україні здолати РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Мільярдер Бренсон закликає світ допомогти Україні здолати РФ

Мільярдер Бренсон закликає світ допомогти Україні здолати РФ
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий бізнесмен та мільярдер Річард Бренсон закликає міжнародну спільноту згуртуватися і разом протистояти російській загрозі, щоб допомогти Україні перемогти у війні з РФ.

Джерело: Фейсбук-сторінка Річарда Бренсона

Бренсон просить світ допомогти Україні перемогти у війні з РФ

Я, як і раніше, сподіваюся, що Україна та її народ здобудуть перемогу і виграють цю війну, взявши під контроль свою територію, свій суверенітет та свій майбутній шлях. Але більше, ніж будь-коли, всі ми повинні об'єднатися і протистояти загрозі, з якою зіштовхнулися Україна та світ, - наголошує мільярдер.

Ба більше, відомий бізнесмен зізнався, що головна його ціль приїзду до Києва полягала в тому, щоб зустрітися та поспілкуватися з українським народом, зрозуміти його страхи та побоювання, а також з*ясувати, що бізнес у партнерстві з громадянським суспільством та урядами може зробити для найбільш ефективної підтримки нашої країни.

Як уже згадувалося раніше, 29 червня засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон прибув до України. Він зразу ж відвідав Гостомель - цікавився аеродромом ДП "Антонов", можливостями його відновлення. Окрім того, він встиг поспілкуватися з українським лідером Володимиром Зеленським.

Володимир Зеленський та Річард Бренсон (фото — president.gov.ua)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?