Мінкульт назвав 5 найкращих українських фільмів та мультиків літа-2021
Категорія
Культура
Дата публікації

Мінкульт назвав 5 найкращих українських фільмів та мультиків літа-2021

Мінкульт назвав 5 найкращих українських фільмів та мультиків літа-2021
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко звернув увагу українців на те, що цього літа на великих екранах можна подивитися щонайменше 5 українських стрічок, які нікого не залишать байдужим.

Джерело: Telegram Олександра Ткаченка

"Літо обіцяє бути насиченим на українські кіноновинки. Як художні, так і анімаційні – для походів з малечею. В таку cпеку сховатися у темному залі із попкорном - ідеальний варіант відпочинку. Тим більше, коли показують захоплююче кіно", - наголосив глава Мінкульту.

Варто зазначити, що серед стрічок є варіанти як для дорослих, так і для дітей.

"Віктор_Робот"

У центрі сюжету мультфільму - пригоди дівчинки і маленького робота Віктора, які відправились на пошуки її дідуся.

Футуристичний світ роботів та високих технологій нагадує своєрідний український стім-панк.

"Вусатий фанк"

Цікава документальна стрічка про українську музику 70х. Проривні музичні течії, що стояли поруч з світовими трендами естради. Більше про їх унікальність – у стрічці.

"Ми є Ми поруч"

Цей фільм створив легенда українського кіноматографу Романа Балаяна. Естетична монохромна мелодрама про неочікувану зустріч хірурга та невідомої загадкової дівчини. З 8-го липня на екранах.

"Зарваниця"

Зарваниця – невеличке селище, що збирає тисячі паломників з року в рік. Тут зустрічаються зовсім несхожі один на одного люди, що мають спільний шлях: шлях до дива. Насолодитися фільмом можна буде уже з 15 липня.

"Пульс"

Довгоочікувана спортивна драма за реальною історією української чемпіонки Оксани Ботурчук. Про злети, падіння та перешкоди. А також про силу волі та силу людського духу. Запалює енергією та мотивацією. З 22-го липня у прокаті.

"Обмежень щодо посадки немає, тож зали чекають на нас. Квитків багато не буває, як і хороших фільмів", – нагадав українським кіноманам Олександр Ткаченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?