"Міс Україна-2021" отримає корону за 3 мільйони доларів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Міс Україна-2021" отримає корону за 3 мільйони доларів

"Міс Україна-2021" отримає корону за 3 мільйони доларів
Джерело:  online.ua

У жовтні в “Палаці Україна” в Києві відбудеться щорічний національний конкурс "Міс Україна". Організатори презентували корону, яку вручать головній красуні України в 2021 році. Вартість прикраси на світовому ювелірному ринку — 3 млн доларів США.

Джерело: Instagram конкурсу “Міс Україна”.

Над короною працював ювелір світового рівня – узбецький майстер Джейкоб Арабо, якого називають "алмазним королем". "Коронувати" красуню він буде особисто.

Корона виготовлена з білого золота та інкрустована 300 каратами дорогоцінних каменів. На ній 27 сапфірів і 1 250 діамантів. На створення коштовного аксесуара знадобилося три місяці.

Крім корони, переможниця отримає 500 тисяч гривень

Додамо, крім корони за 3 мільйони доларів "Міс Україна-2021" отримає грошовий приз – 500 тисяч гривень. В грудні красуня полетить у Пуерто-Ріко, де представить Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс Світу-2021".

Також володарки титулів «Міс Земля» і «Міс Інтернешнл» отримають грошові винагороди у розмірі 250 тисяч гривень кожна. А всі учасниці конкурсу отримають цінні призи та подарунки.

В конкурсі візьмуть участь 25 красунь, які пройшли відповідний кастинг. Серед критеріїв ріст від 168 сантиметрів, вік від 17 до 26 років, природна краса (без татуювань, без збільшених губ, без грудних імплантатів, без нарощеного волосся), відсутність чоловіка і дітей, ідеальна репутація (жодних послуг ескорту).

Читайте також:

Оголошена переможниця конкурсу Міс Всесвіт 2021.

Каньє Вест оригінально зізнався в зрадах Кім Кардашян.

Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?