Мітинги через недоцільне використання коштів під час війни — Кличко виступив із заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Мітинги через недоцільне використання коштів під час війни — Кличко виступив із заявою

Мітинги через недоцільне використання коштів під час війни —  Кличко виступив із заявою
Джерело:  online.ua

На тлі мітингів про недоцільне використання коштів під час війни мер столиці Віталій Кличко офіційно оголосив про заплановане позачергове засідання сесії Київради, під час якого будуть обговорювати додаткове фінансування для Збройних сил України.

Джерело: Віталій Кличко

Кличко відреагував на мітинги через недоцільне використання коштів

Наступного тижня відбудеться позачергове засідання сесії Київради. Де будуть ухвалені рішення про виділення додаткового фінансування програми підтримки Збройних сил України.
Київ продовжує робити все для допомоги нашим захисникам! — повідомив міський голова Києва.

Як уже згадувалося раніше, 26 вересня під будівлею Київської міської державної адміністрації пройшла акція протесту проти недоцільного витрачання грошей з бюджету.

Насамперед йдеться про заміну бруківки і транспортні розв'язки. Мешканці столиці вимагають, щоб ці кошти спрямували на оборону України та забезпечення наших воїнів на полі бою.

Як на заяву Кличка реагують українці:

  • Чекаємо, сподіваємося на перемогу здорового глузду у допомозі військовим!

  •  Може вже досить витрачати гроші на ремонти доріг, бруківку та інше. Можливо кошти краще передати для ЗСУ? До війни так дороги не робили як зараз!!!

  • Мало віриться, що це правда може виділять один мільйон гривень, а все інше - на парки і сквери, і брущатку. А також дороги, які не ремонтувалися до війни, а зараз на часі вони.

  • А як же бруківка на Жулянах? А нові лампочки на стовпах? А вестибюль за 85 лямів на Лук'янівку?...

  • Дякую! Зараз головне ЗСУ і перемога! Треба зберегти життя нашим захисникам.

  • Пару мільйонів виділите на армію, а пару мільярдів додасте на ремонти, на яких гарно можна вкрасти. Бачимо вже по купі ремонтів, які пріоритети у вас.

  • Це якесь прокляття міста Києва...

  • Це після мітингів дійшло?

Фото — скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?