Міжнародний день чоловіків 2020 — коли і як відзначають свято в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

Міжнародний день чоловіків 2020 — коли і як відзначають свято в Україні

Міжнародний день чоловіків 2020 — коли і як відзначають свято в Україні
Джерело:  online.ua

19 листопада Україна і більшість країн світу відзначають Міжнародний день чоловіків. Це свято порівняно молоде і ще недостатньо популярне. Воно спрямоване на привернення уваги світової громадськості до гендерної дискримінації чоловіків, до проблеми нерівності статей і на збереження здоров'я хлопчиків і чоловіків. Але, за традицією, жінки вітають в цей день своїх коханих чоловіків, братів, батьків і друзів. Не забудьте і ви подарувати своїм близьким теплі побажання, які можна "приправити" святковою вечерею і приємним подарунком. ONLINE.UA розповідає, як відзначають Міжнародний день чоловіків в Україні і як можна привітати їх в цей день.

Міжнародний день чоловіків 2020 - коли відзначають в Україні

Першими відзначати Міжнародний день чоловіків стали жителі островів Карибського моря. Вони ж і запропонували встановити для свята постійну дату Дня всіх чоловіків - 19 листопада. Через деякий час це свято стало міжнародним і тепер відзначається в багатьох країнах Азії, Європи і Америки. Ідея святкування Міжнародного дня чоловіків дня отримала підтримку з боку ООН, ЮНЕСКО та інших країн.

До речі, не слід плутати Міжнародний день чоловіків з Всесвітнім днем чоловіків, що відзначається в першу суботу листопада - це два різних свята, з різними традиціями і цілями. Зокрема, відзначається в першу суботу листопада направлений на вирішення проблем дискримінації чоловіків в області охорони здоров'я, сімейного права, освіти, і закликає демонструвати позитивний вплив чоловіків і їх досягнення для всього світу. Тому в цей святковий день в країнах проводять різні громадські семінари, заходи в школах, програми на радіо і телебаченні, мирні демонстрації і ходи, круглі столи, на яких обговорюють проблеми сьогоднішнього дня сильної половини людства.

Міжнародний день чоловіків2020 - красиві привітання

Міжнародний день чоловіків - відмінний привід, щоб привітати коханих і подякувати їм за все. А що може бути краще теплих побажань. Пропонуємо кілька красивих привітань у віршах, картинках та прозі, які можна адресувати своєму коханому чоловікові в його свято.

Вітаю з Міжнародним днем чоловіків. Бажаю бути завжди на висоті, підкорювати небувалі вершини, впевнено прагнути до своєї мрії, залишатися непохитним при будь-якому розкладі життя, сподіватися тільки на краще і вірити в свою удачу.

***

Мій чоловік — моя опора,
Моя підтримка у житті.
Моє сьогодні, завтра, вчора.
З тобою, мов у забутті.

Люблю тебе і поважаю,
Хай процвітає весь твій рід,
І в Міжнародний чоловічий день бажаю
Свій автопарк біля воріт.

Чоловіки, сьогодні ми вас вітаємо!
Великі надії на вас покладаємо.
Будьте здорові, кохані, багаті,
Хорошої роботи, гідної зарплати!

***

Дорогой мой, любимый человек! Поздравляю тебя с твоим днем! Ведь ты - настоящий мужчина с золотыми руками, светлой головой, проницательным умом и удивительной мужской красотой! Оставайся всегда таким же замечательным, а я готова тебя вдохновлять и поддерживать всю свою жизнь!

Всем мужчинам: храбрым, сильным,
Деловым, красивым, стильным,
Искренним, надежным, верным
И во всех делах примерным —
В этот день, без исключенья,
Посвящаем поздравленья.
Быть любимцами удачи
Пожелаем вам в придачу,
Бодрость духа не терять
И во всем преуспевать!

***

Поздравляю с Международным днем мужчин. Желаю быть всегда на высоте, покорять все вершины, уверенно идти к своей мечте, оставаться непреклонным при любом раскладе жизни, надеяться только на лучшее и верить в свою удачу!

Раніше ONLINE.UA розповідав, чий 2021 рік за східним календарем і як його правильно зустріти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?