Мотузки для сушіння білизни врятували життя чоловіку на Хмельниччині
Категорія
Події
Дата публікації

Мотузки для сушіння білизни врятували життя чоловіку на Хмельниччині

Мотузки для сушіння білизни врятували життя чоловіку на Хмельниччині
Джерело:  online.ua

В Хмельницькій області патрульним вдалося врятувати чоловіка, який намагався скоїти суїцид. Останній вистрибнув з вікна сьомого поверху, однак на шостому поверсі повис на мотузках для білизни.

Джерело: Фейсбук-сторінка "Патрульна поліція Хмельницької області"

На Хмельниччині мотузки для сушіння білизни врятували життя чоловіку

Сьогодні вночі інспектори Віталій Стельмах та Денис Писаренко прибули на виклик про спробу самогубства в одному із будинків на вулиці Курчатова, що у Хмельницькому. Там патрульні побачили відчинене вікно на 7 поверсі та чоловіка, який тримався за канати для білизни на шостому. Інспектори, не гаючи часу, піднялись на вказаний поверх та встановили квартиру, на балконі якої і висить людина, - йдеться в повідомленні.

За словами патрульних, двері їм одразу відчинила жінка. Вони пояснили їй ситуацію та зразу ж кинулися до балконного приміщення, де і побачили громадянина та одразу зняли його.

Патрульні заспокоїли чоловіка й провели з ним бесіду. Окрім того, вказано, що на місце події вони викликали медиків та передали врятованого для надання йому кваліфікованої допомоги.

Дякуємо патрульним за збережене життя й готовність прийти на допомогу будь-якої миті, - наголошує пресслужба Патрульної поліції Хмельницької області.

Як українці реагують на новину про порятунок чоловіка в Хмельницькій області:

  • Молодці! Найкращі патрульні;

  • Врятувати життя - це найбільший подвиг! Дякуємо Вам!;

  • Молодці;

  • Хлопці, ви просто - леви;

  • Мотузкам також потрібно подякувати - вони теж врятували чоловікові життя;

  • Молодці, здоров'я вам;

  • Так тримати! Добре, що є такі професіонали своєї справи як ви.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?