На Чернігівщині у навчальному центрі загинули четверо військових
Категорія
Події
Дата публікації

На Чернігівщині у навчальному центрі загинули четверо військових

На Чернігівщині у навчальному центрі загинули четверо військових
Джерело:  online.ua

Представники навчального центру ім. князя Ярослава Мудрого повідомили про загибель чотирьох військовослужбовців у навчальному центрі "Десна" на Чернігівщині за невідомих обставин.

Джерело: Facebook-сторінка навчального центру ім. князя Ярослава Мудрого

Що відомо про загибель військовослужбовців на Чернігівщині

Вчора, 18 березня, сталася надзвичайна подія, внаслідок якої загинуло 4 військовослужбовці. Причини та обставини з'ясовуються. Проводиться службове розслідування органами ДБР. Від імені командування та особового складу висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким наших загиблих побратимів, - йдеться у повідомленні центру.

169-й навчальний центр "Десна" імені князя Ярослава Мудрого — військова частина Збройних сил України, що спеціалізується на підготовці особового складу для різних родів Сухопутних військ України. Підпорядковується безпосередньо командуванню Сухопутних військ. Розташований в смт Десна Чернігівської області.

Нардеп Гевко повідомив про потрапляння у смертельну ДТП

Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли, - зазначив Гепко.

Нардеп повідомив, що наразі співпрацює зі слідством, а також пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?