На Луганщині обстріляли авто з місцевою окупаційною владою
Категорія
Україна
Дата публікації

На Луганщині обстріляли авто з місцевою окупаційною владою

На Луганщині обстріляли авто з місцевою окупаційною владою
Джерело:  online.ua

В окупованому Біловодську на Луганщині партизани обстріляли машину з «мером» і його «заступником». Обидва отримали поранення.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

Партизани обстріляли авто з колаборантами в Біловодську

В окупованому Біловодську обстріляли автівку з місцевою рашистською владою. В машині перебували так звані «мер» і його «заступник». Обидва поранені, - написав Гайдай.

За словами Гайдая, їх поранили українські партизани.

Нагадаємо, раніше партизани на Луганщині спалили розподільчу коробку керування залізничною дорогою, чим ускладнили підвезення залізницею боєприпасів для росіян на фронт.

Фото — facebook.com/sergey.gaidai.loga

Ситуація на Луганщині

Ситуація на Луганському фронті стабільна. Білогорівка та Верхньокам‘янка продовжують тримати оборону.

Партизани на окупованих територіях посилили свою роботу, окрім психологічного тиску у вигляді листівок на окупантів, наші активісти успішно знищують інфраструктуру, яку використовують рашисти у своїх цілях.

Опалювальний сезон на окупованих територіях не зможе розпочатися. Росіяни не зможуть відновити критичну інфраструктуру.

В окупованих містах, де відбувалися активні бойові дії, гуманітарна ситуація погіршується з кожним днем. Окупанти не можуть задовольнити мешканцям елементарних потреб, як-то вода, їжа, ліки; через антисанітарію інфекції масово поширюються населеними пунктами, - повідомляє Гайдай.

Евакуація з регіону можлива лише самостійно трьома шляхами. Один – через Харківську область через дамбу пішки: це досить небезпечно, бо дамба обстрілюється.

Другий варіант – через Запоріжжя, але там довго треба стояти у чергах.

І третій варіант – найдовший, але, можливо, він якийсь більш менш спокійний – це через Російську Федерацію, через країни Балтійські чи на Грузію, а далі вже виїжджати в Україну. Але це довгий шлях, десь близько 2,5–3 доби, і недешевий. За нашою інформацією, люди, які проїжджали, платили, наприклад, від Сєвєродонецька до Луганська близько 9-10 тисяч гривень ($245-270), щоби доїхати. А далі різними країнами, щоб виїхати і з окупації, і з Російської Федерації, – близько 300 євро, - повідомив Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?