На нафтобазі під Брянськом пролунали нові вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

На нафтобазі під Брянськом пролунали нові вибухи

На нафтобазі під Брянськом пролунали нові вибухи
Джерело:  online.ua

Представники місцевої влади Брянської області на території РФ повідомили про нові вибухи на нафтобазі в селі Жеча під Брянськом.

Джерело: представники місцевого самоврядування Брянської області

На території РФ продовжують фіксувати вибухи та пожежі на нафтобазах 

Під час виконання дії, спрямованих на недопущення проникнення об’єкта на територію РФ, у населений пункт Жеча Стародубського округа потрапило два снаряди, - заявляють представники місцевої влади Брянської області.

Унаслідок події хвилею вибуху пошкодило оббивку технічних будівель нафтоналивного терміналу.

Другий снаряд пошкодив прилеглу територію, куди влучив перший – не повідомляється.

На відео місцева МНСники показали нібито вирву від снарядів.

На місці працюють екстрені служби.

При цьому також повідомляється про масштабну пожежу ГРЕС-2 на території Сахаліну.

Зазначається, що рятувальники борються з вогнем, який перекинувся з турбінного відділення на покрівлю.

У ГУ МНС Росії Сахалінської області розповіли, що палаючу будівлю самостійно покинули 30 співробітників. В даний час технологічний процес зупинений.

У компанії "Сахаліненерго" заявили, що причиною пожежі стало відключення одного з турбогенераторів. Однак поки енергопостачання сахалінських споживачів все ще здійснюється. Постраждалих немає.

Представник Генерального управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький наголошує, що кремлівському диктатору Володимиру Путіну необхідно до 9 травня досягти хоч мінімальних успіхів у війні проти України.

Зокрема, Скібіцький зазначив, що Кремль зробить все для проведення "референдуму" на території Херсонської області.

За його словами, це хочуть подати як одну з "перемог" окупантів в Україні, а на черзі можуть бути Запорізька та Одеська області. Співбесідник додав, що це стратегія президента РФ.

Він усе буде робити для того, щоб будь-якими методами провести референдум та сказати, що "народ Херсонщини" проголосив "Херсонську народну республіку" і хоче увійти до складу Росії... Наступними кроками можуть бути Запорізька… Одеська… Це стратегія Путіна, яку він намагається реалізувати на території незалежних держав колишнього Радянського Союзу, - зазначив представник Генерального управління розвідки Міноборони України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?