На окупованій Арабатській стрілці пролунали вибухи — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На окупованій Арабатській стрілці пролунали вибухи — відео

На окупованій Арабатській стрілці пролунали вибухи — відео
Джерело:  online.ua

На базі росіян на тимчасово окупованій Арабатській стрілці пролунав вибух. Окупанти перебували на захопленій базі відпочинку.

Джерело: Іван Федоров, росЗМІ

Удар по базі росіян на Арабатській стрілці

Мер Мелітополя Іван Федоров опублікував відео пожежі на захопленій базі відпочинку.

Курортний сезон на Арабатці настільки гарячий, що до рашистів на віджатій базі відпочинку 10 червня вранці вирішили доєднатися кілька ракет. Загарбникам чомусь компанія не сподобалася, тож наразі колони автівок з росіянами та місцевими колаборантами екстрено виїжджають в поки що окупований Крим, - повідомив Федоров.

У соцмережах також повідомляють, зокрема зрадник Олег Царьов, що на базі нібито міг бути колаборант Володимир Сальдо, проте він живий.

Вже зранку 10 червня Сальдо заявив про ракетний удар нібито по «пунктам тимчасового розміщення людей» на Арабатській стрілці. Також він заявив про руйнування готелю в Залізному Порту.

Російські ЗМІ повідомляють, що під удар потрапила база росіян, окупанти розміщувалися в готелі «Позитив».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?