Українські спецпризначенці знищили гелікоптер з високопосадовцями МВС РФ – The Guardian
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські спецпризначенці знищили гелікоптер з високопосадовцями МВС РФ – The Guardian

Українські спецпризначенці знищили гелікоптер з високопосадовцями МВС РФ – The Guardian
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським журналістам, українські спецпризначенці діють за межами українського кордону та завдають ударів по Росії на її території. Їм вдалося провести багато успішних операцій, серед них — знищення у повітрі гелікоптера з високопосадовцями МВС РФ.

Джерело:  The Guardian

Що відомо про роботу українських спецпризначенців на теритрії РФ

Представникам ЗМІ вдалося поспілкуватисяя з трьома українськими спецпризначенцями – 23-річним Тарасом, 21-річним Владиславом та їхнім командиром, 39-річним Олексієм.

За словами військових, у разі найгіршого український уряд буде заперечувати будь-яку інформацію про них.

Як стверджують самі чоловіки, вони є членами батальйону "Братство", добровольчої групи українських спецпризначенців, які ведуть боротьбу з очільником Кремля Путіним вглибині Росії.

Їх робота варіюється від викрадення високопоставлених кремлівських чиновників до знищення ключових об'єктів військової інфраструктури та збиття ворожих літаків на російській території. Один з бійців, Владислав, повідомляє, що публічно про це розповідають, аби Путін та окупанти знали, що українським бійцям "дуже легко перетнути російський кордон", - йдеться в матеріалі.

Члени "Братства" звертають увагу на те, що російському вищому командуванню життєво важливо відчути, що війна поруч й смерть може прийти особисто за ними, навіть у РФ.

Згідно з даними видання, спецпризначенці мають особливий статус, оскільки вони "технічно незалежні від ЗСУ, однак все одно діють пліч-о-пліч з офіційними силами".

Що відомо про операцію щодо знищення гелікоптера МВС РФ

Як стверджує один із бійців, декілька тижнів тому він завершив свою найуспішнішу операцію.

Ми отримали завдання знищити російський гелікоптер, який перевозив високопосадовців російського МВС. Операцію провели не з першого разу, але одного дня таки збили гелікоптер з переносного ЗРК на відстані 4 км. Ми переконалися, що вертоліт вибухнув, - йдеться в повідомленні.

Окрмі того, наголошується, що сперпризначенці також організовують вибухи на складах боєприпасів у Бєлгородській області.

Військові не приховують, що їхня робота — вкрай небезбезна й до неї потрібно дуже довго та ретельно готуватися.

Бійці розповіли журналістам і про своїх загиблих напарників, зазначився, що на таких завданнях можуть гинути й найкращі професіонали, - зазначають журналісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?