На території РФ сталась серія потужних вибухів на військових об'єктах
Категорія
Україна
Дата публікації

На території РФ сталась серія потужних вибухів на військових об'єктах

На території РФ сталась серія потужних вибухів на військових об'єктах
Джерело:  online.ua

Після масованої ракетної атаки кремлівської армії по українських містах та об'єктах критичної інфраструктури вранці 10 жовтня на низці військових об'єктів в РФ сталась серія потужних вибухів. 

Джерело: інформація від українських політиків та журналістів

Що відомо про вибухи на військових об'єктах РФ

Зокрема, нардеп від "Слуги народу" Юрій Мисягін заявив про удар по військовій базі кремлівської армії в Тьоткіно, Глушківського району Курської області.

У той же час військовий оглядач і волонтер Роман Бочкала уточнив, що в Курській області було знищено центр управління дронами.

Він також написав, що в Бєлгородській області на металобрухт перетворили три ЗРК С-300, які прикривала артилерія рашистів.

У російських регіональних Telegram-каналах також поширюється інформація про удар по полігону мобілізованих резервістів у Брянській області. Однак ніхто з української сторони не підтвердив це.

Ще один інцидент стався в Бурмакіно Ярославської області. На складі боєприпасів під назвою "6 Арсенал ВМФ" стався вибух. В Мережі опублікували відео пожежі.

При цьому скажений заступник керівника Радбезу РФ Дмитро Медвєдев почав погрожувати новими масованими ракетними ударами по українським містам.

Перший епізод зіграно. Будуть і інші, - цинічно заявив Медвєдев.

Медведєв знову повторив наративи Кремля про те, що в Україні нібито "нацистський політичний режим", і він "становитиме постійну, пряму і явну загрозу Росії".

Тому, крім захисту наших людей і охорони кордонів країни, метою наших майбутніх дій, на мій погляд, має стати повноцінний демонтаж політичного режиму України, - нахабно збрехав кремлівський злочинець.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?