НАБУ затримало заступника міністра Лозинського через хабар
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ затримало заступника міністра Лозинського через хабар

НАБУ затримало заступника міністра Лозинського через хабар
Джерело:  online.ua

21 січня стало відомо, що Національне антикорупційне бюро України провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського, який взяв хабар у розмірі 400 тисяч доларів при закупівлі генераторів.

Джерело: Фейсбук-сторінка Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури

Через хабар затримали заступника міністра Лозинського: його звільнять

За словами представників НАБУ, розслідування ведеться за статтями 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Оркім того, наголошується, що кримінальне провадження розслідується з вересня минулого року.

Згідно з даними журналістів, Василя Лозинського звинувачують в отриманні хабара в розмірі 400 тисяч доларів при закупівлі генераторів.

Варто звернути увагу на те, що повна сума закупівлі складала 1,8 мільярда гривень.

На скандал уже відреагувала пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури: відомство пообіцяло звільнити корупціонера.

Сьогодні стало відомо про затримання Василя Лозинського в.о. Міністра розвитку громад та територій України через розкрадання бюджетних коштів. За інформацією ЗМІ НАБУ провело обшуки та затримали заступника міністра. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України надає повне сприяння слідству. Василь Лозинский буде звільнений із займаної посади. Відповідне розпорядження щодо підготовки необхідних документів вже надано Віце-премʼєр-міністром з відновлення України Олександром Кубраковим, - йдеться в заяві міністерства.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?