Нардеп Тищенко поїхав в Таїланд на "зустріч з українською громадою" — його виключили з партії
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп Тищенко поїхав в Таїланд на "зустріч з українською громадою" — його виключили з партії

Нардеп Тищенко поїхав в Таїланд на "зустріч з українською громадою" — його виключили з партії
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко полетів до Таїланду, де у нього буде "зустріч з української громадою". Голова фракції "СН" у Верховній Раді України Давид Арахамія вже закликав виключити Тищенка з партії. Раніше РНБО дозволила українським посадовцям виїжджати з України лише у службових справах.

Джерело: посольство України в Таїланді, Давид Арахамія

Тищенко поїхав в Таїланд

Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенко для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд.

Повідомляється, що зустріч відбудеться 27 січня в 4-зірковому готелі Novotel в Бангкоку, який знаходиться лише у 200 метрах від посольства України.

Нагадаємо, 23 січня РНБО вирішила дозволити українським посадовцям виїжджати за межі України виключно у службові відрядження. Відповідний указ підписав  президент України Володимир Зеленський.

Держслужбовцям заборонено виїжджати за кордон з інших причин. Це рішення стосується нардепів, суддів, прокурорів, голів ОДА та ще низки посадовців.

Тищенка хочуть виключити з партії Слуга народу

Давид Арахамія відреагував на поїздку Тищенка, написавши, що у партії готують ряд кадрових рішень. Зокрема звільнення Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу».

Окрім цього партія скликає термінове засідання, щоб виключити Тищенка зі складу фракції.

Голова партії Олена Шуляк вже виключила Тищенка з партії.

Реакція соцмереж на поїздку Тищенка в Таїланд

Глава Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України" Анатолій Бойко зазначив, що Тищенко зробив “гарний PR подарунок президенту до дня народження”.

Зеленський підписує заборону держслужбовцям під час воєнного стану їздити закордон у відпустки. Тищенко собі: «та я ж не держслужбовець, а тільки нардеп…ну один зі спікерів СН…ну публічна персона…ну і що..» …..і летить до Таїланду. Ну а що…з «Велюром» під час ковіду проканало, не оштрафували….ну і тут чого «тіряться», «сезон пропадає»….

Користувачі мережі також не приховували свого обурення в коментарях до допису Посольства України в Таїланді про зустріч з Тищенком.

  • Ледве з Мукачівського котла живим вийшов - і тут знову в пекло. Кидає доля Колю

  • От ви стібетесь, а може людина тяжко працює в Таїланді в поті чола. Виїхав напевно за програмою шлях як волонтер)

  • Не може така свідома людина з*батися на відпочинок в Тайланд. Неіначе поїхав домовлятись про реекспорт танків Оплот.

  • Потрібний візит. Вчасний. Чекатимемо на потужний парламентський десант. Дякуємо за роботу!

  • Боже, наша дипломатія, що з вами? Яке ганьбище! Ну, про колю-котлєту не пишу - гидую, але ви? Куди ви заганяєте свою службу - під плінтус, в обслугу борделю, в брудну ганчірку? Просто жахіття якесь!

  • Пункт Незламності відкриє?

  • Дякуємо за таку можливість! Одне лише питання, Коля буде як завжди в камуфляжі?

Чим займається нардеп Тищенко під час вторгнення РФ

З початку вторгнення РФ Тищенка помітили на Закарпатті, зокрема в оздоровчо-рекреаційному комплексі "Косино".

19 липня голова "Слуги народу" Шуляк звільнила Тищенка з посади голови Закарпатської обласної організації партії через погану репутацію.

Також Тищенко неодноразово фотографувався у тактичному одязі на звільнених територіях України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?