Нардепка Янченко покидає "Слугу народу" через скандал навколо глави партії Шуляк
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепка Янченко покидає "Слугу народу" через скандал навколо глави партії Шуляк

Нардепка Янченко покидає "Слугу народу" через скандал навколо глави партії Шуляк
Джерело:  online.ua

19 грудня народна обраниця Галина Янченко офіційно підтвердила, що написала заяву про вихід із партії "Слуга народу" після скандального вчинку очільниці політичної сили Олени Шуляк. Як відомо, остання прийшла в лікарню до бійця, що критикував її законопроєкт щодо містобудування, та влаштувала там розбірки.

Джерело: Фейсбук-сторінка Галина  Янченко

Янченко жорскто розкритикувала вчинок Шуляк та пішла з "СН"

Вчинок Олени Шуляк по відношенню до пораненого бійця - це дніщє. Прийти до захисника в госпіталь, не щоб провідати, не щоб підтримати, - а щоб поз’ясовусати стосунки щодо її корупційного законопроекту - це плювок в обличчя всім нашим воїнам, всім волонтерам, всім, хто ризикує своїм життям на передовій заради перемоги нашої країни. Людина, яка обіймає державну посаду, не має на таке права! Від слова взагалі, - написала народна обраниця.

Як стверджує Галина Янченко, це не перший негідний вчинок Олени Шуляк. Нардепка запевнила, що глава "СН" й раніше оббріхувала волонтерів, шантажувала депутатів та зневажала своїх колег.

Перебувати в одній партії з Шуляк - це толерувати таку огидну поведінку. Написала заяву про вихід з партії "Слуга народу", - повідомила політикиня.

Що відомо про скандал навколо Шуляк та українського бійця Симороза

17 грудня Шуляк прийшла у палату до військового та юриста Симороза, який підірвався на протитанковій міні і втратив обидві ноги.

Глава "СН" мала намір обсудити резонансний допис Симороза, в якому той розкритикував її законопроєкт щодо містобудування 5655.

…мені досі складно повірити, що голова правлячої партії "слуг" увірвалася до мене у військовий госпіталь, щоб з’ясовувати стосунки з військовослужбовцем, який залишив свої дві ноги на Донбасі й перебуває у важкому стані. Але це сталося!.. "На злодії шапка горить", так виглядає цей випадок, коли лобістка будівельної мафії прибігає у військовий госпіталь з’ясовувати стосунки, після того, як мій допис про її антинародний законопроект і домовленості з ОПЗЖ широко розійшовся в соціальних мережах, - розповів Симороза.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?