Нарешті стало відомо, що насправді Путін пропонував Медведчуку
Категорія
Політика
Дата публікації

Нарешті стало відомо, що насправді Путін пропонував Медведчуку

Нарешті стало відомо, що насправді Путін пропонував Медведчуку
Джерело:  24 канал

Скандал навколо проросійського політика та одного з лідерів "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука після історії із забороною книги про Василя Стуса набирає обертів. Почали з'являтися чимало цікавих подробиць щодо діяльності кума очільника Кремля Володимира Путіна. Так, відомий політолог Станіслав Бєлковський неочікувано для всіх заявив, що російський президент нещодавно пропонував Віктору Медведчуку посаду в Кремлі, тобто у російській владі. За словами експерта, російський глава хотів, щоб український політик став одним із заступників глави адміністрації президента РФ. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Як стверджує Станіслав Бєлковський, проросійський політик відмовився переходити в російське громадянство та на державну службу в Кремлі, оскільки прекрасно усвідомлював, що в Україні його статус "головного провідника в кабінет Путіна" вартує набагато більшого, ніж просто обіймати посаду Суркова чи Козака.

"Нинішня політична активізація Медведчука має просте пояснення. Путіну набагато вигідніше поміняти курс України, інтегрувавши агентів свого впливу в політику, ніж витрачати мільярди на агресивну війну, наражаючись на санкції в світі та зазнаючи втрат живою силою", — йдеться в повідомленні.

За словами політолога, саме тому рік тому, накопичивши політичний "жирок", куп Путіна вирішив повернутися в українську політику – уже з дизельною трубою та телеканалами. Варто звернути увагу на те, що ці активи потрапили до його клану саме в часи правління Порошенка, який, на переконання експерта, має нести політичну відповідальність за ренесанс кремлівського кума.

"Адже після поразки своїх політичних протеже – Віктора Януковича у 2004 році та блоку "Не так!" у 2006 році – Медведчук втратив інтерес до публічної політики майже на 13 років. І без сприяння в адміністрації Порошенка він ніколи б не відродився", – пише видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Володимир Зеленський жорстко поставив на місце Віктора Медведчука та Володимира Путіна після їх скандальної зустрічі в Кремлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?