NASA показало одночасно чотири урагани на планеті - яскраве фото
Категорія
Технології
Дата публікації

NASA показало одночасно чотири урагани на планеті - яскраве фото

NASA показало одночасно чотири урагани на планеті - яскраве фото
Джерело:  online.ua

Американське космічне агентство NASA зафіксувало наявність у західній півкулі одразу чотирьох тропічних штормів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу наукової установи.

Світлину зробив дослідницький супутник Geostationary Operational Environmental Satellite. Урагани наче вишикувалися в одну шеренгу - від Тихого океану на захід від Мексики та США до майже узбережжя Північної Африки.

Фотографія демонструє урагани на ім'я "Джульєтта", "Доріан", "Фернанд" тероризують північну та центральну Америки. Останній приніс до Мехіко зливи з вітрами швидкістю 72 кілометрів на годину.

Четвертий шторм - "Габріель". Той приніс із собою шквальний вітер зі швидкістю у 80 кілометрів на годину.
Нагадаємо, ураган "Доріан" спричинив чималі руйнування на Багамах. Він став бідою, через яку президент США Дональд Трамп залишився у країні, скасувавши відвідування важливих міжнародних заходів.

Як повідомляв ONLINE.UA, шторм "Доріан" продемонстрували з висоти земної орбіти. Ролик зафіксував велику кількість блискавок, що сяяли у його руйнівному коловертні під час наближення до американських берегів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?