Навальний. HBO випускає документальний фільм про головного ворога Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

Навальний. HBO випускає документальний фільм про головного ворога Путіна

Навальний. HBO випускає документальний фільм про головного ворога Путіна
Джерело:  online.ua

Американський канал CNN спільно зі стримінговим сервісом HBO Max зняли документальний фільм про лідера російської опозиції та головного ворога диктатора Володимира Путіна - Олексія Навального. Стрічка отримала однойменну назву "Навальний".

Джерело: The Hollywood Reporter

HBO зняв документальний фільм "Навальний"

Варто звернути увагу на те, що документальна стрічка про російського опозиціонера матиме слоган: "Отрута завжди залишає слід". До створення фільму залучили відомого канадського режисера-документаліста Даніеля Рогера.

Навальний уже встиг прокоментувати кінострічку про себе

В описі до документальної стрічки йдеться про те, що Рогер показав "сміливого кандидата на крісло президента, який готовий пожертвувати всім, щоб провести реформи на своїй батьківщині".

Окрім того, наголошується, що сюжет фільму розгортається над подіями отруєння російського опозиціонера, його лікуванням у Німеччині та поверненням у Росію. Знімальна група була разом із самим Навальним.Варто звернути увагу на те,що дату прем'єри поки не розголошують. Що цікаво, стрічку з в'язниці вже встиг прокоментувати сам Навальний.

Фільм готовий. Ви точно побачите його раніше, аніж я, – іронічно зазначив головний ворог Володимира Путіна.

Офіційний постер до фільму "Навальний" (фото - cnn.com)

За його словами, зйомки документальної стрічки тримали в секреті та знімали кожен день з отруєння – від процесу лікування і до затримання в аеропорту.

На всяк випадок знімали все. Востаннє знімальна група була зі мною у той момент, як на прикордонному контролі люди в формі сказали мені: "Пройдемо", – зізнався російський опозиціонер.

Не можна не звернути увагу на те, що в Росії ж фільм буде недоступним, хоч більшу частину стримінгового сервісу HBO Max показує російський онлайн-кінотеатр Amediateka.

Що потрібно знати про арешт і ув’язнення Навального

Влітку 2020 року лідера російської опозиції намагалися отруїти "Новачком", підсипавши речовину в чай. Навальний 17 січня цього року повернувся з Німеччини, де він проходив лікування, до Москви.

Літак мав приземлитися в аеропорту "Внуково", але був перенаправлений в "Шереметьєво". На прикордонному контролі в аеропорту Навального затримала поліція.

В управлінні Федеральної служби виконання покарань по Москві заявили, що опозиціонера затримали за ухилення від явки в кримінально-виконавчу інспекцію як умовно засудженого за злочин. 18 січня суд заарештував Навального до 15 лютого.

2 лютого Симоновський суд в Москві в ході виїзного засідання в Мосміськсуді за клопотанням ФСВП замінив політичному конкуренту Путіна умовний термін на 3,5 року на реальний у справі "Ів Роше". Всього відповідно до цього рішення Навальний має провести в колонії загального режиму два роки і вісім місяців.

Читайте також:

  • Навальний описав потужний спосіб боротьби з Путіним.

  • Британія розширила санкції проти Росії через отруєння Навального.

  • Держдеп США відреагував на нове рішення Путіна проти Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?