Названі найстрашніші фільми жахів в історії
Категорія
Культура
Дата публікації

Названі найстрашніші фільми жахів в історії

Названі найстрашніші фільми жахів в історії
Джерело:  online.ua

Рейтинги кращих фільмів як правило складають авторитетні критики, які пильно стежать за світовим кінематографом. Але тепер за справу вирішили взятися вчені. Вони склали цікавий рейтинг найстрашніших фільмів жахів на підставі фактичних даних, а не суб'єктивних, як це було завжди. Як виявилося, найстрашнішим хоррором в історії кіно став фільм жахів Скотта Дерріксона 2012 року під назвою "Сіністер". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.

Дослідження на вибір самого страшного фільму жахів проводилося за участю півсотні добровольців. Їм показали хоррори, в тому числі які мають високі оцінки на агрегаторах IMDb, Rotten Tomatoes і ресурсі Reddit. При перегляді фільмів у учасників експерименту за допомогою спеціальних датчиків фіксували частоту серцебиття. Виходячи з результатів вчені прийшли до висновку, що найстрашніший фільм жахів - "Сіністер". Під час його перегляду пульс у випробовуваних піднімався до 86 ударів в хвилину, а це на третину вище середнього показника серцебиття у людей.

На другому місці опинився фільм "Астрал" Джеймса Вана, який вийшов на екрани в 2010 році. Відзначається, що на одній з ключових сцен цього хоррора у деяких добровольців пульсометри фіксували частішання пульсу до 133 ударів. Третє місце в рейтингу зайняв фільм "Закляття" - на сценах цього фільму у глядачів в певні моменти серце починало битися 129 разів на хвилину.

У науковий рейтинг найстрашніших фільмів жахів також увійшли:

  • "Реінкарнація" (2018) - 83 удари на хвилину;

  • "Паранормальне явище" (2007) - 82 удари на хвилину;

  • "Воно" (2014 року) - 81 удар в хвилину;

  • "Закляття 2" (2016) - 80 ударів в хвилину;

  • "Бабадук" (2014 року) - 80 ударів в хвилину;

  • "Спуск" (2005) - 79 ударів в хвилину;

  • "Візит" (2015) - 79 ударів в хвилину.

Фільм жахів Сіністер - трейлер (відео):

Нагадаємо, світова прем'єра хоррора "Сіністер" відбулася в березні 2012 року. У ньому розповідається історія маленького містечка, в якому розгорнулася страшна трагедія - були вбиті всі мешканці, крім маленької дівчинки, яка пропала безвісти. Розкрити таємничу загадку вирішив письменник Еллісон Освальт, який під час свого розслідування з'ясував, що кожне вбивство жителів міста пов'язане з попереднім, а діти з кожної вбитої сім'ї пропадали без вісті. Головні ролі в картині зіграли Ітан Хоук і Джульєт Райленс.

Раніше ONLINE.UA публікував рейтинг кращих нових серіалів 2020 року, які варто подивитися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?