Не було жодного тиску: Де Дзербі про матч Шахтаря з Інтером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Не було жодного тиску: Де Дзербі про матч Шахтаря з Інтером

Не було жодного тиску: Де Дзербі про матч Шахтаря з Інтером
Джерело:  online.ua

Головний тренер футбольного клубу “Шахтар” Роберто Де Дзербі, який з командою провів напередодні матч проти італійського “Інтера”, звернув увагу на потужність опонента.

Джерело: офіційний сайт Шахтаря

За словами італійського фахівця, вони в цілому задоволені тим, що клуб зіграв унічию без жодних голів у свої ворота. Засмучений тренерський штаб виявився через травму Лассіні Траоре, який брав активну участь у протистоянні на полі в матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

“Я вчора, коли сказав, що “Інтер” – відмінна команда, геть не брехав, а говорив правду. Тому я вважаю, що одне очко для “Шахтаря” – дуже престижний результат. «Інтер» теж мав кілька шансів забити: поперечина Барелли, момент Джеко, наприкінці удар Корреа і чудовий сейв Пятова. Однак я здебільшого зосереджений на своїй команді, і це нормально. Я просто думаю, що обидва суперники зіграли сильно – ми сьогодні побачили дуже якісний футбол”, - вважає Де Дзербі.

Тренер “гірняків” наголосив, що жодної “магії” італійської команди не чинило тиск на арбітрів, які нібито були більш стриманими щодо поведінки саме опонентів.

“Ні, я так не вважаю. Сьогодні не було жодного тиску на арбітра. Є інші команди, які звикли тиснути на арбітрів, і українські журналісти чудово знають, про що я говорю. А зараз обидві команди грали у відмінний футбол – ви всі це бачили. Неправильно сьогодні говорити про арбітрів. Навіть травма, якої зазнав Траоре, – випадковість”, - наголосив він.

Передбачається, що важкість травми Траоре буде оцінено найближчим часом. Тренер зауважив, що йому надзвичайно сумно через цей інцидент, адже це не просто важливий гравець у команді, а в цілому молодий і талановитий футболіст.

Де Дзербі додав, що їм дійсно доведеться у майбутньому битися проти “Реалу”, однак наразі команда готується не до цього.

“Ні, ми не думаємо про “Реал”. Наші думки вже про матч із “Динамо”, який гратимемо на цьому стадіоні в неділю, – саме на ньому ми повинні концентруватися. Я вже думаю про цей матч і ментально готовий до нього. Ми маємо змінити ієрархію, тому що минулого сезону “Динамо” виграло чемпіонат і зараз теж попереду. Цей матч для нас багато важить”, - резюмував головний тренер “Шахтаря”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?