Не просто вишуканий аксесуар. Чому насправді Морган Фрімен одягнув на Оскар рукавичку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не просто вишуканий аксесуар. Чому насправді Морган Фрімен одягнув на Оскар рукавичку

Не просто вишуканий аксесуар. Чому насправді Морган Фрімен одягнув на Оскар рукавичку
Джерело:  online.ua

Багатьох шанувальників церемонії "Оскар" здивувала деталь у стильному образі голлівудського актора Моргана Фрімена — він прийшов на червону доріжку у стильному костюмі та чорній рукавичці. Журналістам уже вдалося з'ясувати, чому улюбленець мільйонів обрав такий незвичний аксесуар.

Джерело: UNILAD

Чому насправді Морган Фрімен носить рукавичку на лівій руці

Коли Морган Фрімен вийшов на сцену з голлівудською зіркою Марго Роббі, щоб відсвяткувати 100-річчя Warner Brothers Studios, його фанати одразу помітили, що актор одягнув на ліву руку рукавичку до ліктя.

Попри те, що чимало шанувальників повірили в те, що чорна рукавиця — це вибір стилістів, причина полягає зовсім в іншому.

Мартін Фрімен та Марго Роббі (Фото - Shutterstock)

Як вдалося дізнатися журналістам, Морган Фрімен доволі часто носить компресійну рукавичку після масштабної автомобільної аварії, яка сталася в Міссісіпі в 2008 році.

Що відомо про ДТП, в яку потрапив Морган Фрімен

Відомо, що автівка зірки з'їхала з дороги, кілька разів перевернувшись, та опинилися в канаві недалеко від його будинку.

За словами одного з інсайдерів Guardian, парамедикам довелося використовувати гідравлічні різаки, щоб звільнити його з машини, а актор, який після аварії був притомним, намагався розвеселити рятувальників жартами протягом "цього жахливого випробування".

Хоча аварійно-рятувальні служби намагалися надати допомогу Фріману на місці, травми актора була занадто серйозною і його довелося везти у лікарню у Мемфісі - за 160 км від місця ДТП.

Після прибуття було виявлено, що актор зламав декілька кісток. Лікарі провели 4-годинну операцію, щоб врятувати руку голлівудської зірки.

Попри те, що актор продовжує зніматися у фільмах, його не покидає нестерпний біль у плечі.

Окрім того, кінцівка Моргана Фрімена доволі часто набрякає, тому він змушений носити компресійну рукавичку, щоб полегшити симптоми.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?