Netflix опублікував анонс спецвипуску ток-шоу Девіда Леттермана із Зеленським
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Netflix опублікував анонс спецвипуску ток-шоу Девіда Леттермана із Зеленським

Netflix опублікував анонс спецвипуску ток-шоу Девіда Леттермана із Зеленським
Джерело:  online.ua

Стримінговий сервіс Netflix анонсував спеціальний епізод шоу «Мого наступного гостя не треба представляти з Девідом Леттерманом». Героєм епізоду, який вийде в ефір 12 грудня, став президент України Володимир Зеленський.

Джерело: Netflix

Девід Леттерман взяв інтерв'ю у Зеленського

У жовтні Леттерман взяв інтерв'ю у Володимира Зеленського на станції метро «Майдан Незалежності» у Києві.

Наша розмова відбулася в найбезпечнішій частині міста — на активній станції метро, 90 метрів під землею. Це в мене вперше, - сказав ведучий.

Під час відвідування Києва 22 жовтня, Леттерман також зустрівся з з київськими стендап-коміками та засновницею проєкту «Київ Волонтерський» Лейлою Туваклієвою.

«Київ Волонтерський» повідомляв, що Леттерман знімав епізод шоу про людей, що роблять важливі справи під час вторгнення.

Хто такий Девід Леттерман

Девід Леттерман — культовий американський комік, теле— і кінопродюсер, письменник, ведучий програми "Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом" на телеканалі CBS.

Його гостями були актори, музиканти, політики, зокрема Білл Клінтон, Джон Маккейн, Джордж Буш та Барак Обама.

1996 року телеведучий зайняв 45 місце у рейтингу 50 Найкращих телевізійних Зірок за всі часи.

Леттерман був ведучим вечірніх ток-шоу протягом 33 років – останній із 6080 випусків із ним вийшов у 2015 році.

У 2018 році американський ведучий почав створювати серію годинних програм на Netflix, які виходять щомісяця, у яких він бере розгорнуті інтерв’ю. Його шоу «Мого наступного гостя не треба представляти…» чотири рази була номінована на премію Primetime Emmy Award.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?