Netflix відкриває офіс у Варшаві й шукає фахівців зі знанням української мови
Категорія
Культура
Дата публікації

Netflix відкриває офіс у Варшаві й шукає фахівців зі знанням української мови

Netflix відкриває офіс у Варшаві й шукає фахівців зі знанням української мови
Джерело:  online.ua

Американський провайдер медійних послуг Netflix офіційно підтвердив, що відкриває офіс у Варшаві з метою просування на ринки Центральної й Східної Європи.

Джерело: сайт Netflix

Офіс Netflix у Польщі шукає фахівців зі знаннями української мови

Пресслужба Netflix нагадує, що компанія ще 6 років тому локалізувала свій сервіс у Польщі.

Незабаром після цього Netflix став доступний румунською, чеською, угорською, хорватською й українською мовами. Офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком для нас і допоможе побудувати довгострокову співпрацю в регіоні, а також поглибити наявні зв’язки, створюючи нові можливості для творців і виробників контенту, - йшлося у заяві Netflix, яка з'явилася ще у березні.

Варто звернути увагу на те, що компанія шукає фахівців у новий офіс зі знаннями англійської й однієї з румунської, чеської, угорської, польської чи української мови.

Кого шукає Netflix для свого офісу у Варшаві

Компанія запрошує на роботу менеджерів з маркетингу, соціального маркетингу та з маркетингового виробництва. З вимогами до кандидатів й умовами роботи можна ознайомитися  тут.

Не можна також не згадати про те, що з російського ринку Netflix вийшли майже зразу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Компанія зупинила всі проєкти на території країни-агресорки, а також заблокувала продовження підписки для російських користувачів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?