Невідомий у США протаранив автомобілем огорожу біля Капітолію та застрелився
Категорія
Світ
Дата публікації

Невідомий у США протаранив автомобілем огорожу біля Капітолію та застрелився

Невідомий у США протаранив автомобілем огорожу біля Капітолію та застрелився
Джерело:  online.ua

Вранці 14 серпня чоловік в'їхав на своїй машині в барикаду біля Капітолію США, почав стріляти в повітря, а потім застрелився. Поліція повідомляє, що він не цілив в жодного члена Конгресу.

Джерело: Associated Press

Біля Капітолію в США застрелився чоловік

Інцидент стався незадовго до 4 ранку на автомобільній барикаді, встановленій на Іст-Капітол-стріт у Вашингтоні.

Влада повідомила, що чоловік, особа якого не розголошується, врізався в барикаду, і коли він виходив з автомобіля, автомобіль охопило полум'я. Потім чоловік відкрив вогонь, зробивши кілька пострілів у повітря, коли наблизилася поліція.

Поліція Капітолію повідомила, що чоловік застрелився, коли поліцейські наблизилися. Пізніше його оголосили мертвим.

Начальник поліції Капітолію Том Менгер сказав, що офіцери не чули, як чоловік щось сказав, перш ніж він відкрив вогонь на вулиці з пістолета та пішов до будівлі Капітолію.

Влада розслідує, чи міг чоловік підпалити свою машину, оскільки зіткнення не спричинило пожежу.

За словами Мангера, поліцейські на місці події побачили, як чоловік застрелився, коли вони наблизилися.

Слідчі з’ясували, що він мав кримінальну історію за останнє десятиліття, хоча його мотиви залишаються неясними, і він не мав зв’язків з Капітолієм.

На даний момент у нас немає жодної інформації, яка б вказувала на його мотивацію, - сказали в поліції.

Поліція заявила, що «не видається, що чоловік був націлений на члена Конгресу», і що слідчі вивчають історію чоловіка, намагаючись розпізнати мотив.

Журналісти зазначають, що індидент стався в той час, коли правоохоронні органи по всій країні стикаються з дедалі більшою кількістю загроз, а федеральні чиновники попередили про потенційну можливість насильницьких нападів на урядові будівлі протягом кількох днів після обшуку ФБР маєтку колишнього президента Дональда Трампа у Флориді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?