Неймовірно красива: Тіна Кароль показала свою маму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неймовірно красива: Тіна Кароль показала свою маму

Неймовірно красива: Тіна Кароль показала свою маму
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль поділилась зі своїми фанами новими яскравими знімками. Співачка опублікувала світлини мами Світлани з нагоди її дня народження.

Джерело: Інстаграм-сторінка Тіни Кароль

Тіна Кароль опублікувала фото з мамою

 Як відомо, Тіна Кароль не надто любить ділитися фото з членами своєї родини. Однак нещодавно вона опублікувала фото матері з особливої нагоди. За словами артистки, її мама, Світлана Ліберман, відзначала день народження. Зіркова донька сфотографувала її, коли та тримала у руках невеличкий вафельний десерт зі святковою свічкою.

Тіна Кароль з мамою (фото - instagram.com)

Окрім того, співачка оприлюднила світлину з прогулянки з матусею. Артистка зробила селфі в чорному топі та спортивній куртці. Тіна Кароль розпустила волосся та зробила легкий макіяж, підкресливши очі тушшю, а губи – рожевим блиском. Натомість Світлана Ліберман одягнула світлу кофтинку та легку куртку зверху.

Тіна Кароль з мамою (фото - instagram.com)

Як уже згадувалося раніше, попри те, що батьки Тіни Кароль живуть в Києві, співачка має змогу насолодитися їхньою компаніє вкрай рідко. Артистка також не приховує, що у них різні світогляди. Проте зірка завжди відвідує рідних на релігійні свята і дні народження.

Ще місяць тому співачка показала архівне фото батьків - тоді Світлана та Григорій Лібермани святкували "перламутрове весілля". Тато й мама Тіни Кароль прожили разом 42 роки.

Також раніше Тіна Кароль ділилась зворушливим фото матері Світлани в День матері. Тоді вона навіть показала старшого брата Станіслава.

Фанати співачки, коментуючи фото мами артистки, наголошують, що вони дуже схожі:

  • Які Ви гарні! Дуже схожі;

  • Мама - неймовірна красуня;

  • Хотілося б ще більше фото з родиною;

  • Тіна, в тебе дуже класна мама;

  • А де фото тата? Також цікаво на нього подивитися) Мама - чудова! З Днем народження!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?